Reklam Ver

Instagram'a mesajlaşma özelliği geldi

Instagram bir fotoğrafçının platformu olarak başlamış olabilir ama o zamandan beri insanlar arasındaki sosyal bağlantıları oluşturur ve sosyal grafiğin tamamen farklı bir boyuta getirdi. Daha önce sizlere Instagram’ın yeni bir uygulamaya geçeceğini ve kullanıcılarına özel mesajlaşma platformu sunacağı haberini duyurmuştuk.

Instagram, resmi web sitesinden yaptığı duyuru ile bu mesajlaşma platformunu kullanıcılarına sunduğunu açıkladı. Açıklamasında Instagram, direct, arkadaşlar fotoğraf ve video mesajlarını göndermek için yeni bir yol getirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz üç yıl içinde büyüyen Instagram, tüm dünyada anılarını paylaşan 150 milyondan fazla kullanıcısı ile sadece fotoğrafçılığı geliştirmedi. Bunu yanı sıra Instagram, görsel iletişim aracı haline geldi.

İnstagram

Bundan böyle Instagram hesabınızı açtığınızda, üst köşede yeni bir simge göreceksiniz. Bu simgeye tıkladığınızda gelen kutunuz açılacak ve size fotoğraf ve video gönderilen mesajları görebileceksiniz. Eğer bir fotoğraf veya video göndermek istiyorsanız, yapmanız gereken şey çok basit, fotoğraf veya video yakalama ve düzenleme ekranlarına girmek için kamera düğmesine dokunun. Açılan ekranın üst kısmında “Takipçiler” ile paylaşmak veya belirli kişilerle paylaşmak için “ Direct” seçeneklerini göreceksiniz.

Eğer belirli kişilere bir fotoğraf veya video gönderecekseniz, “Direct” seçeneğine dokunduğunuzda çıkan sayfada göndermek istediğiniz kişi veya kişileri seçiyorsunuz.



Ücretsiz Reklam Ağı
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.

beruby.com - Güne biriktirerek başlayın