Reklam Ver

Anında wordpress spam yorumlarını durdurun


Bir wordpress sitesi ortalama günlük bin yorum almaktadır. bu yorumları ve spam yorumlarını minumuma düşürmede iyi eklenti hiç kuşkusuz akismettir. Akismet gelen otamamatik spam yorumlarını engellemede çok aktifdir.

WordPress yorumlar durdurmak için akismet ile birlikte kullanılan bu wordress eklentisi spam yorumlar azaltır. Fakat akismet ile kombinasyon halinde olağanüstü çalışır.Wordpress yorumlarını anında durduran bu eklenti günde beş,on yorum alır.

Yorum yapın düğmesi yanında bir onay kutusu ekler.Yorumcu bu kutuyu işaretler, o zaman sadece yorum geçmesine izin verilir. Genellikle yanında metin bir spam (bu metin eklenti ayarları kullanılarak değiştirilebilir) onaylamak için onay kutusunu kullanıcıları sorar.Onay kutusunun işaretli olduğunda yorum sunulur.


Growmap anti-spambot plugin istemci tarafında javascript kullanarak bu onay kutusu oluşturur. Bu temelde bu otomatik yorum spam botlara bu onay kutusunu tespit anlamına gelir ve bu nedenle böylece wordpress Yorum yönetimini sistemine geçerek gelen yorum önlenmesi, onay kutusunu işaretleyin olmayacaktır.


Eklenti sayfası:


WordPress › Growmap Anti Spambot Plugin « WordPress Plugins



Ücretsiz Reklam Ağı
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.

beruby.com - Güne biriktirerek başlayın